Als je te maken hebt met mobiliteitsproblemen, kan het behouden van zelfstandigheid en comfort in je eigen huis een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar die je kunnen helpen om je huis aan te passen aan je behoeften, waardoor je met vertrouwen en gemak kunt blijven wonen waar je wilt. Bij Adaptez begrijpen ze deze uitdagingen en bieden ze een scala aan oplossingen die speciaal zijn ontworpen om je huis veiliger en comfortabeler te maken.

TOPRO Step: Veiligheid bij het traplopen

De TOPRO Step is een innovatieve oplossing die speciaal is ontworpen om traplopen veiliger en gemakkelijker te maken voor mensen met mobiliteitsproblemen. Met deze unieke trapleuning met geïntegreerde handgreep kun je met vertrouwen de trap op en af gaan, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vallen. De TOPRO Step biedt een betrouwbare ondersteuning die het risico op ongelukken aanzienlijk vermindert, waardoor je zelfstandig de trap op en af kan blijven gaan en zo je spieren soepel en sterk blijven. Ontdek de TOPRO step hier

Badkameraanpassingen voor gemak en toegankelijkheid

Hun badkameraanpassingen zijn ontworpen om je badkamer veiliger en toegankelijker te maken, zodat je kunt genieten van een comfortabele en stressvrije badkamerervaring.
Of je nu kiest voor een inloopdouche, een instapbad, of een volledige badkamerrenovatie, de aanpassingen van Adaptez maken zelfzorg gemakkelijker en veilig, waardoor je meer onafhankelijkheid behoudt in je dagelijks leven. Ontdek de mogelijkheden hier.

Advies en maatwerkoplossingen

Bij Adaptez begrijpen ze dat elk huis en elke situatie uniek is. Daarom bieden ze persoonlijk advies en maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij je specifieke behoeften en wensen. Hun team van experts staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen om je huis veiliger en comfortabeler te maken, zodat je met vertrouwen en gemoedsrust kunt blijven wonen waar je wilt.

Ontdek de verschillende oplossingen op www.adaptez.be

Kies voor je comfort en veiligheid met Adaptez

Adaptez streeft ernaar je te helpen je huis om te vormen tot een veilige en comfortabele omgeving waarin je kan blijven genieten van je onafhankelijkheid en vrijheid. Neem hier contact met hen op en ontdek hoe hun oplossingen jou kunnen helpen om zorgeloos en langer te blijven wonen in je eigen huis.

Is uw woning futureproof? Doe de woonscan!

Lang Zal U Wonen - woonscan