Branded content

Heb je een product of dienst die zich specifiek richt naar de doelgroep van de 50plusser?

Is het daarenboven een product of een dienst die het mogelijk maakt om langer thuis te wonen? Informeer dan naar onze advertentiemogelijkheden. LangZalUWonen is op zoek naar betrouwbare partners die onze doelgroep een meerwaarde bieden.

Waarom partner worden in Lang Zal U Wonen?

72% van 65+ woont in een woning van 1980 of ouder die toe is aan renovatie op vlak van wooncomfort/kwaliteit/energie (woonsurvey 2018)

>25% van de 50+ is nu al bereid om de woning aan te passen op de toekomst. Hun aantal neemt elk jaar toe (ouderenbehoefteonderzoek)

langzaluwonen.be verbindt u met een geïnteresseerd publiek op zoek naar info en advies over diverse woonoplossingen om later veilig en comfortabel zelfstandig te blijven wonen

langzaluwonen mikt op een publiek van 100.000 geïnteresseerde digitale lezers per jaar

Door een structurele samenwerking met Neos (>35.000 leden)

Door samenwerkingen met steden waar burgers hun woning scannen met de LZUW-woonscan. (momenteel Sint-Niklaas, Tielt en Brugge, anderen volgen)

Met een effectieve social media ondersteuning en relevante partnerships.

Wij schrijven voor u een artikel dat uw product in de kijker zet en publiceren het op deze site. Wij garanderen u een minimum van 10.000 lezers per artikel. (artikel blijft online staan tot het 10.000 lezers telt). Neem contact op voor meer informatie rond onze advertentieformules.

Contactinformatie:

Heidi Warnez

Tel 0485 66 90 85

heidi@bureau50.be