Ben je door omstandigheden minder mobiel? Ben je ziek of niet meer goed te been? Of ga je nu eenmaal niet graag langs bij een dokter of in het ziekenhuis?

De Mobiele Zorggroep zorgt voor gespecialiseerde zorg bij jou thuis, zowel voor particulieren, thuisverplegers als voor bewoners van een woonzorgcentrum. De experten van De Mobiele Zorggroep willen de levenskwaliteit blijven garanderen door mobiele zorg aan huis.

ZICHT

Verminderd zicht, last bij het lezen of tv kijken? Hoofdpijn bij het dragen van je bril?

De opticiens-optometristen van De Mobiele Zorggroep gaan voor jou op zoek naar de beste oplossing om het leven weer zo scherp mogelijk te zien. Meer info vind je hier

GEHOOR

Krijg je vaak de opmerking dat je naasten hun woorden moeten herhalen? Of moet je de tv of radio steeds luider zetten? Dan is er vermoedelijk sprake van enig gehoorverlies. De audiologen van De Mobiele Zorggroep helpen je graag verder. Meer info vind je hier

Mondzorg

Een goede mondzorg is uitermate belangrijk voor zowel jong als oud. Naast een preventieve screening kan je ook bij De Mobiele Zorggroep terecht voor diverse behandelingen zoals tandsteenverwijdering, vullingen, plaatsen of herstellen van protheses enz. Meer info vind je hier.