Keukentoestellen die het je gemakkelijk maken!

Een maximaal levenscomfort voor iedereen. Dit is de missie van Assist2Enjoy! A2E is importeur van unieke, hoogtechnologische keukenapparaten waarbij ergonomie en comfort voorop staan om het leven zo gemakkelijk, efficiënt en plezierig mogelijk te maken. Letterlijk Assist To Enjoy.

Koelkasten, – lades en diepvriezers

Of je het nu groot ziet of juist heel erg klein, er is een oplossing voor iedereen. De koellades van Signature Kitchen Suite bijvoorbeeld kan je zowel gebruiken als koelkast of als vriezer, al naar gelang het je zint. Deze undercounter lades zijn ideaal voor kleinere huishoudens waarbij een koelkast in een lade ergonomisch het voordeel biedt dat je niet door de knieën moet en je toch het overzicht behoudt.

Voor wie het grootser ziet, is de Fhiaba koelkast de echte ferrari van de koeling. De Fhiaba big size onderscheidt zich door een professionele koeltechnologie voor het bewaren van levensmiddelen en wijnen. Nog meer keuze? Ontdek het hier.

Kooktoestellen voor sterrenchefs en keukenprinsessen!

Dankzij SuperOven van Unox Casa bereid je zelf je eigen sterrengerecht! SuperOven is de eerste oven die de geavanceerde technologie van de beste professionele ovens combineert met een iconisch Italiaans design geschikt voor de meest verfijnde omgevingen. SuperOven bestaat in twee uitvoeringen (dubbele oven of enkele oven) met verfijnde recepturen waarbij je zelf thuis kookt als de beste sterrenchefs!

Of kies voor een oven van Signature Kitchen Suite. Dankzij het True To Food Concept wordt de voedingswaarde optimaal bewaard- gezond en lekker! En er is meer, bekijk het aanbod op de site.

Dampkappen met oog voor detail en goede luchtkwaliteit

Zion Plasma is de allereerste inbouwdampkap ter wereld met randafzuiging die de lucht zuivert. Geen storende geuren meer na het koken en bovendien een verbluffend design!

Of kies voor een combinatie van een kookplaat en afzuigkap van Küppersbusch. Nog niet overtuigd? Ontdek het volledige aanbod hier.

Voor de echte levensgenieters

Een goede fles wijn bewaar je in de beste wijnkasten. Ook hier is er een ruime keuze, in alle formaten en alle prijsklasses. Ontdek het aanbod hier.

Afwassen met stijl!

Ook voor de vaat zijn er ergonmische oplossingen. Kies voor een vaatwasser die wat hoger van de grond geplaatst wordt of voor een vaatwasser in een lade. Hecht je veel belang aan hygiëne? Kies dan voor een vaatwasser met stoomfunctie. Alles is mogelijk. Meer weten? Check het hier.